Ti-a fost de ajutor acest site? Asteptam un LIKE din partea ta.
Astazi, joi 16 mai 2013 , urmareste gratuit Dragoste si Pedeapsa Episodul 29 subtitrat, fiecare episod poate fi urmarit online fara intrerupere. Daca ai omis un ep si nu ai reusit sa vezi Dragoste si Pedeapsa Episodul 29 , acum ai ocazia sa il urmaresti in reluare la calitate full HD. Vizionarea episodului se face direct pe site fara descarcarea fisierului, asttfel iti va fi mai la indemana sa urmaresti online.

Site-ul nostru adauga zilnic episoade din cele mai urmarite seriale ale momentului, vizionarea episoadelor fiind disponibile direct cu subtitrare inclusa in video.

Cautari deversificate pentru : Dragoste si Pedeapsa Episodul 29 tradus in romana, video full Dragoste si Pedeapsa Episodul 29, Dragoste si Pedeapsa Episodul 29 din 16 05 2013 gratis.

Urmareste Dragoste si Pedeapsa Episodul 29 difuzat online

Dragoste si Pedeapsa Episodul 29,Dragoste si Pedeapsa Episodul 29 gratis,Dragoste si Pedeapsa Episodul 29 subtitrat in romana,Dragoste si Pedeapsa Episodul 29 online gratis,Dragoste si Pedeapsa Episodul 29 live,

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

8 Comments

 • daniela 1 year ago

  as dori sa-mi spuna cineva in ce episod descopera savas ca are copil cu yasemin,va multumesc

  • ilona 1 year ago

   nu-ti poti da seama in ce serial, pe fiecare site este alt episod…. daca te uiti pe http://www.filmepeales. atunci in ep.24…… in rest, sunt diferite Kanal D, ATV, Turkdizi…..nu se potrivesc deloc….
   ce este mai trist, nicaieri nu mai poti urmari un serial cap-coada…….vezi citeva , lipsa citeva si tot asa…..iti toci nervii complet…
   tot am scris pe ici, pe colo, as fi dispusa sa cumpar CD.ul sau DVD.ul cu acest film , cu ASI, dar nu mi-a raspuns nimeni…..

   • elvira 9 months ago

    Pe dailymotion in aceste zile un colectiv reia toate episoadele in HD si verifica subtitrarea , precum si le pune in ordine, in conformitate cu originalul. pina in prezent au reusit citeva episoade. Deci veti avea noroc.

   • elvira 8 months ago

    urmareste pe dailymotion ca un grup de fete au inceput sa posteze serialul asi si serialul Dragoste si pedeapsa pentru a fi copiate. Sint in HD si sint in HD si sint reverificate si corectate.Asi a ajuns la ep 13 si Avc la ep 8.

  • elvira 8 months ago

   in episodul cu numerotare originala ep 24.

  • elvira 8 months ago

   ep 24

 • Botezatu Adelina 1 year ago

  acest episod 29 nu este in continuarea episodului 28. stie cineva ceva?

 • elvira 8 months ago

  episoade de la serialul Dragoste si pedeapsa sint postate diferentiat, unele sint dupa impartirea pe episoade facute de postul de tv Kanal D si alte respecta numerotarea originala, asa ca nu au nici o continuitate corecta.