Ti-a fost de ajutor acest site? Asteptam un LIKE din partea ta.
Ai ales sa urmaresti Dragoste si Pedeapsa Episodul 29 online.Iti MULTUMIM!

Urmareste Dragoste si Pedeapsa Episodul 29 difuzat online

Dragoste si Pedeapsa Episodul 29,Dragoste si Pedeapsa Episodul 29 gratis,Dragoste si Pedeapsa Episodul 29 subtitrat in romana,Dragoste si Pedeapsa Episodul 29 online gratis,Dragoste si Pedeapsa Episodul 29 live,

Pentru a putea viziona Dragoste si Pedeapsa Episodul 29 subtitrat, nu este necesar sa aveti cont pe site. Episodul poate fi vizionat online gratis

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

8 Comments

 • daniela 1 year ago

  as dori sa-mi spuna cineva in ce episod descopera savas ca are copil cu yasemin,va multumesc

  • ilona 1 year ago

   nu-ti poti da seama in ce serial, pe fiecare site este alt episod…. daca te uiti pe http://www.filmepeales. atunci in ep.24…… in rest, sunt diferite Kanal D, ATV, Turkdizi…..nu se potrivesc deloc….
   ce este mai trist, nicaieri nu mai poti urmari un serial cap-coada…….vezi citeva , lipsa citeva si tot asa…..iti toci nervii complet…
   tot am scris pe ici, pe colo, as fi dispusa sa cumpar CD.ul sau DVD.ul cu acest film , cu ASI, dar nu mi-a raspuns nimeni…..

   • elvira 8 months ago

    Pe dailymotion in aceste zile un colectiv reia toate episoadele in HD si verifica subtitrarea , precum si le pune in ordine, in conformitate cu originalul. pina in prezent au reusit citeva episoade. Deci veti avea noroc.

   • elvira 7 months ago

    urmareste pe dailymotion ca un grup de fete au inceput sa posteze serialul asi si serialul Dragoste si pedeapsa pentru a fi copiate. Sint in HD si sint in HD si sint reverificate si corectate.Asi a ajuns la ep 13 si Avc la ep 8.

  • elvira 7 months ago

   in episodul cu numerotare originala ep 24.

  • elvira 7 months ago

   ep 24

 • Botezatu Adelina 1 year ago

  acest episod 29 nu este in continuarea episodului 28. stie cineva ceva?

 • elvira 7 months ago

  episoade de la serialul Dragoste si pedeapsa sint postate diferentiat, unele sint dupa impartirea pe episoade facute de postul de tv Kanal D si alte respecta numerotarea originala, asa ca nu au nici o continuitate corecta.